Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Najhoršia manželka na svete? Nevarí, neupratuje a s mužom má sex raz za pár rokov!

Ben a jeho manželka Zobraziť galériu (2)
Ben a jeho manželka (Zdroj: benlister.com)

LONDÝN - Tak takéhoto muža má doma asi len málo žien. Uvarí, uprace, ožehlí a to všetko bez toho, aby sa sťažoval. Nečudo, že ho jeho manželka Kate považuje za najmilšieho a najláskavejšieho človeka na svete. Najmä keď sama v domácnosti nepreloží ani slamku.

Kate sama seba označuje za antimanželku, ale jednoducho to inak nevie. Napriek tomu, že už má 39 rokov, priznáva, že keď jej muž Ben príde z práce, nájde ju robiť si manikúru alebo surfovať na internete. Počas ich zväzku neožehlila jediné svoje oblečenie a varila len párkrát, pretože podľa nej to Ben robí oveľa lepšie.

Minulé Vianoce dokonca pripravil trojchodové obedy a zarezervoval chatu pre ich rodinu, pričom jediné, čo musela urobiť Kate, bolo, že držala v ruke šampanské a povzbudzovala ho slovami: "Výborne, miláčik".

Počas prvého roku manželstva vraj cítila výčitky, ale teraz považuje takéto rozloženie domácich úloh za upokojujúce. Popri práci spisovateľky totiž vraj nestíha zastávať rolu aj starostlivej ženy a matky. Píše síce z domu, ale musí chodiť na rôzne večierky a je neustále prilepená na telefóne, aby nezmeškala nejaký pracovný hovor. Napriek tomu však ani zďaleka nezarobí toľko, čo Ben. On je živiteľ rodiny.

Kate mala po sobáši hrôzu, že keď zostane tehotná, bude to znamenať koniec jej workoholizmu a kariéry a bude trčať iba pri deťoch. Preto sa zaprisahala, že to sa nestane. Porodila síce manželovi dvoch synov, ale nikdy nebola vzornou matkou. Hoci svoje deti vraj nadovšetko miluje, býva z nich veľmi vyčerpaná.

Zaujímavosťou však je, že hoci pre Bena nerobí takmer nič, ani s ním veľmi nespáva, on si vraj na takého rozdelenie úloh zvykol a cíti sa byť šťastný. Informoval portál dailymail.co.uk.

Najhoršia manželka na svete?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: benlister.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu