Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Materská láska: Gruzínka ukázala, ako má 18 rokov zabalzamované telo syna doma vo vodke!

Matka ukázala médiám telo svojho mŕtveho syna.
Matka ukázala médiám telo svojho mŕtveho syna. (Zdroj: YouTube)

TBILISI - V niektorých spoločenstvách nie je nič nezvyčajné, ak sa matka stará o svojho syna do štyridsiatky, ale predsa to nie je celkom s kostolným poriadkom, ak je mŕtvy už takmer dve desaťročia. Istá žena v Gruzínsku však na tom nevidí nič zvláštne a telo svojho potomka balzamuje pomocou alkoholu.

Joni Bakaradze zomrel na nevyliečiteľnú chorobu vo veku 22 rokov, ale jeho rodina sa rozhodla, že ho nepochová a namiesto toho z jeho tela spravila múmiu. Matka Tsiuri Kvaratskhelia sa pre mieste médiá vyjadrila, že chcela, aby sa synove dieťa, keď vyrastie, mohlo pozrieť, čo bol jeho otec zač.

Bakaradzeho uložili do rakvy s okienkom a rodina použila tradičné metódy, vrátane balzamovacieho oleja, aby zachovala jeho ostatky. Potom však vraj duchovia poradili matke niečo oveľa zaujímavejšie. "Mala som raz sen. Niekto mi hovoril, aby som sa prebudila a začala na starostlivosť o telo používať vodku," uviedla v rozhovore žena, ktorá odvtedy používa obklady s alkoholom. Nesmie však bez nich nechať telo počas noci, pretože by vraj sčernalo.

Okrem toho Tsuiri svojho syna prezliekala každý rok na narodeniny, ale posledné štyri už toho nie je schopná.

Mumifikáciu kedysi používali najmä starí Egypťania, ale aj iné kultúry v južnej Amerike a Ázii. V roku 1920 zabalzamovali telo dvojročného talianskeho dievčatka Rosalie Lombardo, ktorá zomrela na chrípku, a hoci vykazuje určité známky sfarbenia, stále zostáva pozoruhodne zachované.

Matka balzamuje mŕtveho syna vodkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu