Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plastický chirurg prerobil manželku (38) na ideálnu ženu, upravil jej aj pošvu

Veronica vylepšená plastikami Zobraziť galériu (4)
Veronica vylepšená plastikami (Zdroj: profimedia.sk)

SACRAMENTO - Plastický chirurg David Matlock (49) je natoľko posadnutý ženskými ideálnymi krivkami, že si podľa toho prerobil svoju manželku. Na jej tele je už len málo takých častí, ktoré ešte neprešli nejakou úpravou. Manželia teraz spolu chodia na súťaže vo fitness kulturistike.

Keď sa Veronica v roku 2007 zoznámila s Davidom, mala už trojročnú dcéru a za sebou tri zákroky na zväčšenie poprsia, píše Daily Mail. Na jeho klinike si chcela nechať urobiť labiaplastiku (úprava stydkých pyskov, pozn. red.), ktorú po pôrode podstupuje čoraz viac žien. Matlock jej okrem toho ponúkol program Wonder Woman Makeover (Zázračná premena ženy), ktorý zahŕňa liposukciu podbradku, ramien, nôh a spevnenie zadku.

Pred operáciami
Zobraziť galériu (4)
Pred operáciami  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa popri tých všetkých operáciach do seba zamilovala. "Bola vtedy trochu pri sebe, ale ja som to vôbec nevnímal. Chcel som len, aby všetky operácie dopadli čo najlepšie a ona vyzerala čo najkrajšie," povedal chirurg, ktorý Veronicu hneď na prvom rande požiadal o ruku. Nadšená žena povedala áno a odvtedy sú spolu.

Pani Matlocková neskôr absolvovala aj vaginoplastiku (zúženie pošvy) a úpravu bodu G. "Som takou jeho chodiacou reklamou," poznamenala na margo plastických operácií. Tie na sebe vyskúšal aj samotný David. Jednou z nich implantovanie tuku na miesta, kde chce mať človek väčšie svaly.

Svojrázni manželia sú obaja nadšenými fanúšikmi zdravého životného štýlu a aktívne sa venujú kulturistike. "Veľmi sa o seba stará, a to ma ženie dopredu. Motivuje ma, aby som aj ja vyzerala dobre," dodala prerobená Veronica.

Plastický chirurg prerobil manželku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu