Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Príbeh manžela, ktorý si vzal prostitútku a vyhovuje mu to!

Eva a Justin počas ich svadobného dňa.
Eva a Justin počas ich svadobného dňa. (Zdroj: news.com.au)

SYDNEY - Austrálčan Justin (36) sa spoznal so svojou manželkou Evou na strednej škole, pred deviatimi rokmi sa im narodila dcéra a pred ôsmimi sa zosobášili. Jeho okolie si myslí, že padol na hlavu, ale on nevidí žiadny problém v tom, že jeho zákonná polovička sa živí ako spisovateľka na voľnej nohe a sexuálna pracovníčka.

Justin pre news.com.au prezradil, že Evin výber povolania ho nikdy netrápil. "Hlavným dôvodom je, že mne samému sa páči práca prostitúta, ale keďže nie som gay, nemalo by to žiadne uplatnenie. A prečo by som to nemal chcieť robiť? Kto by nechcel dostať zaplatené za sex," povedal.

Niet potom divu, že takéto usporiadania manželstva si vyžaduje aj nejaké pravidlá. Nutne bolo treba oddeliť najmä lásku od sexu. "Láska je emocionálna a sex len fyzická záležitosť. Je to ako hrať squash či niečo podobné. Môžete to robiť s kýmkoľvek, niekedy je to skvelé a inokedy zase nie," dodal Justin s tým, že majú otvorený vzťah, takže aj on si môže užívať mimo ich zväzku.

Priznal sa tiež, že pravidelne usporadúvajú swingers párty a "hry s priateľmi". "Život je veľmi komplikovaná vec a sex je len súčasťou tejto veľkej komplikovanej veci. Ale naše skúsenosti sú jedinečné a úžasné. Niekedy je to skoro ako vo filme a inokedy nie," dodal Justin s tým, že v minulosti zažil už aj žiarlivosť.

Napokon sa však s Evou dohodli, že ak chce robiť túto prácu, musí si stanoviť hranice. Klienti nemôžu byť priatelia a priatelia nemôžu byť klientmi. A od tej chvíle to fungovalo. Zaujímavosťou však je, že o tom, čo matka robí, má základné vedomosti aj ich malá dcéra.

"Vie, že pracujem v oblasti súvisiacej so sexom. Otvorene o sexualite diskutujeme spôsobom, ktorý je vhodný pre jej vek. Nepozná podrobnosti, ale keď bude trochu staršia, zájdem aj do detailov, ak bude chcieť. Vysvetlila by som jej to rovnako ako iným ľuďom. Sex je základnou ľudskou potrebou a niekedy zaň ľudia platia z nespočetného množstva dôvodov," doplnila Eva.

Jedinou vecou, ktorá by vraj mohla naštrbiť ich manželský vzťah je klamstvo a následná strata dôvery. Zatiaľ si však užívajú šťastné chvíle a ich sex je vraj stále lepší a lepší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu