Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Takto by mal vyzerať budúci britský kráľ: Kate ho má ukázať každú chvíľu!

Budúci britský kráľ Zobraziť galériu (2)
Budúci britský kráľ (Zdroj: muckrack.com)

LONDÝN - Syn princa Williama a jeho manželky Kate nemá ešte ani deň a internet už zaplavili fotografie toho, ako by mohol vyzerať. Medzi ne patria aj tie od Charanjeeta Kondala. Dizajnér pochádzajúci z Birminghamu sa podujal vytvoriť podobizeň chlapca, ktorý jedného dňa pravdepodobne usadne na britský trón.

Ešte najmenej niekoľko hodín potrvá, kým vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge prvýkrát ukážu svetu svojho spoločného potomka. Pre tých, ktorí dovtedy nevydržia čakať, ponúka Kondal predstavu o tom, ako by mohol chlapček vyzerať. Pomocou počítačového programu zmiešal tváre oboch rodičov tak, že vybral ich základné črty a vytvoril približnú podobu dediča britského trónu.

Takto by mal vyzerať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: muckrack.com)

"Spriemeroval som ich nosy, ústa, oči a obočie a zo vzniknutých záberov som potom vytvoril ten finálny," vysvetlil Charanjeet denníku Daily Mail s tým, že sa už nevie dočkať toho, ako sa presvedčí, či bude jeho predpoveď správna.

Kondal nie je jediným, kto sa pokúsil vytvoriť obraz dieťaťa Williama a Kate. Juhoafrická genetička Suretha Erasamusová v spolupráci s grafikom Theunsom Krugerom ponúkla pohľad na to, ako bude budúci kráľ vyzerať ako tínedžer. Podľa nej by to mal byť poriadny fešák s blond vlasmi a žiarivým úsmevom.

Takto by mal vyzerať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Syn britského kráľovského páru sa narodil v pondelok o pol piatej poobede miestneho času (17,30 SELČ) v londýnskej nemocnici Panny Márie. Pri pôrode vážil 3,8 kg. Podľa informácií Kensingtonského paláca sa matke aj dieťatku darí dobre a dnes večer, resp. v stredu ráno by mali opustiť nemocnicu. Meno chlapčeka zatiaľ nie je známe, očakáva sa však, že sa ho verejnosť dozvie najneskôr o týždeň.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu