Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slobodná matka (20) skĺzla na zlé chodníčky: Zabil ju alkohol a drogy!

Alkohol a drogy boli dôležitejšie ako vlastná dcérka.
Alkohol a drogy boli dôležitejšie ako vlastná dcérka. (Zdroj: Daily Mail)

HEATON - Karayn McInerneyová z anglického Heatonu bola vzornou školáčkou, ale iba do doby, kedy prišla o starých rodičov, ktorí ju vychovávali. V mladom veku skĺzla na zlé chodníčky, porodila dieťa a napokon prišla o život kvôli smrtiacemu kokteilu alkoholu a drog.

Sľubnú študentku ešte ako dieťa opustila matka, a tak si ju do starostlivosti zobrali starí rodičia. Po úmrtí babičky a dedka sa však všetko zmenilo. Začala sa schádzať s nesprávnymi ľuďmi a najmä piť. Vykašľala sa aj na vysokú školu a v novembri minulého roka porodila dievčatko.

Jej príbuzní si mysleli, že narodenie dieťatka by mohlo zase všetko priviesť do správnych koľají, ale veľmi sa mýlili. V apríli tohto roku sa jej brat Aaron (29) podujal, že jej dcérku postráži, aby si mohla vyjsť s priateľmi.

Skupinka si v kamarátom byte samozrejme dopriala aj alkohol a podľa svedkyne Tiffany Stevensovej sa Karayn správala ako blázon. Napokon jej bolo tak zle, že odišla do spálne. Keď ju boli skontrolovať, ako sa má, vyzerala, že tvrdo spí, a tak ju nechali na pokoji.

Až na druhý deň zistili, že mladá slobodná mamička nedýcha a privolali sanitku. Na oživovanie však už bolo neskoro. Podľa koronera za jej smrť môže mix alkoholu, amfetamínov a heroínu. Komu zveria osemmesačnú dcérku portál dailymail.co.uk neuviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu