Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bazén museli uzavrieť: Vyprázdnil sa doň chlapec (8) s črevnými parazitmi!

(Zdroj: msn.com)

BUCKS COUNTY - Štvrtý júl bol jedným z tohtoročných najvyťaženejších a najhorúcejších dní v Národnom parku Nockamixon v Bucks County, takže uzavretie veľkého bazéna kvôli kontaminácii sa javilo ako poriadna tragédia. Nedalo sa však nič robiť. Po tom, čo sa doň vyprázdnil 8-ročný chlapec s kryptosporídiom, nemali inú možnosť.

"Plavčíci zareagovali rýchlo," uviedol riaditeľ parku Obie Derr, podľa ktorého dostali všetkých návštevníkov z bazéna a následne museli začať s jeho dezinfekciou. Stalo sa tak po tom, čo sa v ňom vyprázdnil malý chlapec s parazitárnou infekciou, ktorá môže spôsobovať hnačku a zvracanie.

Zamestnanci bazén na deň a pol uzavreli, vyčistili, naliali chlór a každú hodinu robili testy,  aby zistili, či je už všetko v poriadku.

"Vážim si to, že bazén uzavreli," povedala Michelle Hummelová, ktorá sa sem prišla osviežiť aj s dieťaťom. "Aspoň nám dali vedieť."

Bazén znovu otvorili v sobotu po tom, čo zhodnotili, že je už pre plavcov bezpečný. Odborníci hovoria, že ak sú vaše deti choré, mali by ste ich držať ďalej od vody. Informoval portál nbcphiladelphia.com.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu