Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opití milenci sa pred stanicou orálne uspokojovali, 40 tínedžerov to natáčalo

Pred touto stanicou sa všetko odohralo
Pred touto stanicou sa všetko odohralo (Zdroj: wikimedia.org)

BARNSLEY - Keď sa človek opije, zvykne robiť veci, ktoré by sa inak neodvážil. Svoje o tom vie milenecký párik z britského mesta Barnsley, ktorý, keď na to dostal chuť, neobťažoval sa ísť domov, ale si to rozdal priamo pred stanicou. Samozrejme sa našli dobráci, ktorí všetko nakrútili na mobil.

Jacqueline Holdenová (37) a jej mladý milenec Sam Rowan (22) nasávali celý deň predtým, než sa rozhodli, že všetkým predvedú, ako má vyzerať orálny sex. Za miesto aktu si však nezvolili práve najvhodnejšie miesto; uspokojovali sa totiž pred budovou autobusovej a vlakovej stanice.

V okolí sa práve nachádzalo zhruba štyridsať tínedžerov, ktorí si sexuálny akt natočilo na mobilný telefón, píše portál tn.cz. Majú tak zaznamenané, ako Holdenová leží na chrbte na chodníku a Rowan ju za povzbudzovania davu uspokojuje.
 
Keď si Jacqueline o niekoľko dní neskôr pozrela predmetné video, zostala v šoku. Na nič si totiž nepamätá a tvrdí, že keby nebola opitá, nikdy by nič také neurobila. Sam sa zase obhajoval tým, že trpí Aspergerovým syndrómom, čo je forma autizmu. Sudcu to ale neobmäkčilo.

"Ich správanie bolo nechutné. Navyše to robili na jednom z najfrekventovanejších miest v meste," uviedol John Foster, ktorý nemravnú dvojicu poslal za ich správanie na desať týždňov do väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu