Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Televízia odvysielala samovraždu v priamom prenose: Z tohto VIDEA má "prúser"

Romero si strieľa do hlavy
Romero si strieľa do hlavy (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Matka troch detí, ktoré minulý rok videli v priamom prenose samovraždu svojho otca, sa súdi z televíziou Fox News Channel, ktorá ju odvysielala. Vraj im spôsobila citovú ujmu, na ktorú do konca života nezabudnú.

JoDon Romero vlani v septembri ukradol auto. Krátko nato ho začala prenasledovať polícia. Keď si už nevedel rady, zastavil, vystúpil z auta a chvíľu pred mužmi zákona utekal. Potom zastal a strelil si pištoľou do hlavy.

Samovražda v priamom prenose

Naháňačku z Arizony vysielala naživo spravodajská stanica Fox News Channel. Moderátor Shepard Smith pritom niekoľkokrát vykríkol, aby réžia prenos prerušila. Záznam z neho si na internete neskôr pozreli aj Romerove tri deti vo veku od deväť do pätnásť rokov, ktorým už po pár sekundách bolo jasné, že sledujú samovraždu vlastného otca.

Televízia sa ešte v ten deň za svoj prešľap ospravedlnila. Vraj išlo o "závaž ľudské pochybenie"´. Lenže slová ľútosti Romerovej vdove Angele Rodriguezovej nestačia. Od Fox News teraz žiada odškodné, pretože jej deti utrpeli silnú traumu a odkedy na vlastné oči videli, ako umrel ich otec, vykazujú symptómy posttraumatickej stresovej poruchy. Taktiež majú problémy so spánkom. Dve z nich sú na tom psychicky tak zle, že nechodia ani do školy. Informoval portál bbc.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu