Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Tá hanba: Modelka "púšťala plyny" počas hodiny kreslenia!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Prirodzené ľudské potreby sa nevyhýbajú ani ženám, hoci tie sa snažia tieto ľudské "neduhy" starostlivo zakrývať. Modelka Titania Lyn (28) však počas lekcie kreslenia už svoju biologickú nutnosť neudržala a hlasno si "poprdkávala" priamo pred študentami.

Titania zahalená iba kúskom látky musela nepohnute pózovať triede študentov na hodine kreslenia. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby sa zrazu nezačali ozývať zvláštne zvuky, ktoré sa väčšina ľudí na verejnosti snaží utajiť. V tomto prípade však príroda bola silnejšia ako vôľa a prítomní žiaci sa na celej trápnej situácii postupne čoraz viac pochechtávali.

Hoci sa Titania aspoň trošičku "snažila" zamaskovať tento "únik", vrtenie sa na stoličke iba všetko zhoršovalo. A napokon to ani ona nevydržala a rozosmiala sa. Tento bizarný pohľad na zvyčajné ľudské tabu teraz baví aj divákov na internete, ktorí si z modelky robia srandu alebo s ňou súcitia.

Treba však priznať pravdu a povedať aj to, že išlo o jasný zámer a všetko bolo nahraté. Playboy modelka Titania Lyn sa na webe hrdí tým, že nemá problém s nahotou a v rámci projektu Rag Mag Reject sa už dala nahoroviť na onakvejšie veci.

Prdiaca modelka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu