Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milovníci pizze, pozor: Kamera vo výťahu odhalila, čo s ňou robí poslíček!

Nehanebník jeden! Zobraziť galériu (2)
Nehanebník jeden! (Zdroj: YouTube)

PETROHRAD - Ruky hore tí, ktorí si už niekedy v živote objednali z donášky pizzu. Určite je vás viac než dosť. A rozmýšľali ste aj nad tým, čo s ňou robí poslíček predtým, ako vám ju doručí? Video, ktoré bolo natočené v ruskom Petrohrade, vám poslúži ako nápoveda.

Bezpečnostné kamery sú riadne potvory. Pravidelne sa im darí zachytávať ľudí pri nehanebných činnostiach, ako je krádež či sex na verejných miestach. Naposledy odhalili drzosť poslíčka ruskej firmy, ktorá rozváža pizzu. Vo výťahu ho nakrútili pri tom, ako otvoril ešte nedoručenú objednávku a odjedol z oblohy. Potom box vrátil späť do tašky, akoby sa nič nestalo.

Milovníci pizze, pozor: Kamera
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Akonáhle sa o konaní mladíka dozvedeli jeho nadriadení, okamžite ho prepustili. "Takýto prístup nemôžeme tolerovať. Dotyčný zamestnanec už u nás nepracuje," uviedla manažérka oddelenia pre zákazníkov Katerina Nechajevová. Pre televíziu CNN neskôr položartom dodala, že spoločnosť od spomínaného incidentu dáva na krabice s pizzou pečať. "Priatelia, naša pizza je tak chutná, že jej nedokážu odolať ani naši kuriéri," dodala.

Poslíček ujedá z pizze

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu