Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Výchovné VIDEO o masturbácii zo 70. rokov hitom: Óóó, prepáč Ricky!

Rickyho pristihla mama in flagranti
Rickyho pristihla mama in flagranti (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na internete momentálne chytilo druhý dych edukatívne video o masturbácii. Pochádza z roku 1975 a tomu zodpovedá aj úroveň jeho spracovania. Zachytáva chlapca, na ktorého to príde po tom, ako sa ráno zobudí. V tom najlepšom ho však prichytí mama, ktorá mu dáva školenie.

Pri pohľade na výchovné video staré niekoľko desiatok rokov sa určite mnohí z vás popukajú od smiechu. Jeho hlavným aktérom je pubertiak Ricky, ktorý práve zažíva obdobie, kedy začína objavovať svoju sexualitu. Jedno ráno sa kvôli tomu cíti poriadne trápne, pretože ho pri onanii nechtiac pristihne matka. A práve jej preslov je onou čerešničkou na torte.

"Óóó, prepáč Ricky. Videla som, čo robíš, bolo to príjemné, že? To je v poriadku, na všetkých to občas príde. Som rada, že to robíš v súkromí svojej izby," hovorí žena poučným hlasom s tým, že keď bude jej syn starší, porozprávajú sa o tom, čo tieto pocity spôsobuje a ako sa ich dá kontrolovať.

Ricky sa po týchto slovách upokojí a zbaví pocitu viny, že robí niečo zlé. Komentátor na konci poznamená, že takýto spôsob komunikácie zlepšuje vzťahy medzi rodičom a dieťaťom. V dnešných časoch zrejme niečo nevídané.

Ricky prichytený pri masturbácii

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu