Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na FOTO z Marsu objavili zahadného tvora: Je to jašterica?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Na internetových stránkach zaoberajúcich sa pozorovaním UFO sa objavil zaujímavý príspevok od istého bloggera z Japonska. Ten tvrdí, že na jednej z fotografií Marsu, ktoré zverejnila americká Vesmírna agentúra pre letectvo a vesmír (NASA), je vidno čosi, čo vyzerá ako jašterica.

Neuveriteľné a ničím nepodložené tvrdenie spôsobilo, že niektorí nadšenci už začali spriadať konšpiračné teórie o tom, že NASA sa pokúša testovať prežitie niektorých živočíšnych druhov na červenej planéte.

Tvor, ktorý je považovaný za potkana alebo jaštericu, sa objavil na fotografiách, ktoré urobila sonda Curiosity a NASA ich zverejnila v marci.

Scott C. Waring, ktorý stránku o UFO pozorovaniach prevádzkuje, ešte viac rozčeril hladinu tým, že poukázal na možné experimenty NASA a vyzval čitateľov, aby písali svoje názory na túto teóriu.

Denník San Francisco Chronicle však poukázal na to, že na pôvodnej snímke NASA vyzerá objekt ako kameň, zatiaľ čo na fotografii z Waringovej stránky mu už pribudli nohy a chvost.

Curiosity pristála na Marse 6. augusta 2012 a odvtedy skúma a analyzuje vzorky planéty. NASA na túto misiu vynaloží 2,5 miliardy dolárov. Informoval portál dailymail.co.uk.

Na FOTO z Marsu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu