Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

VIDEO Takto sa to robí: Mladík zbalí neznáme krásky na jazýčkovú!

(Zdroj: YouTube)

USA - Ste príliš hanblivý, nedarí sa vám v spoločnosti žien, chcete nejakú zaujať a neviete ako? Vitaly Zdorovetskiy (21) vám v jednom zo svojich početných videí tentokrát prezradí, ako dokážete prehovoriť neznámu slečnu na "francuzák" priamo na ulici.

Mladý Rus, ktorý žije v Amerike a preslávil sa svojimi internetovými vtipmi na YouTube, si tentokrát zobral na paškál rituály mužského dvorenia a úplne zmazal hranicu toho, čo je pri prvom kontakte so ženou ešte slušné. Nestrácal čas a jednoducho sa dokázal prebojovať pomocou troch jednoduchých otázok až k tomu, že sa jeho vyhliadnuté obete veľmi nebránili, keď ich začal bozkávať. Zvolená stratégia zabrala nad očakávania dobre.

Vitaly Zdorovetskiy, ktorého videožartíky majú na Youtube spolu už vyše 150 miliónov zhliadnutí, išiel za svojím cieľom s primitívnou taktikou. Najprv sa zvodnej slečny opýtal, či ho považuje za atraktívneho a následne prešiel k otázke, či má priateľa. Poviete si, že na nich nie je nič invenčné a podobné dostávajú pohľadné baby na každej diskotéke, ale predsa len Vitalyovi zaručili, že sa pri vyzvedaní, či ju smie pobozkať, žena odťahovala iba symbolicky.

Treba však dodať, že úspech mladého muža s ruskými koreňmi zabezpečil aj jeho príťažlivý vzhľad. Inak by bol možno predsa len dostal facku a odišiel s dlhým nosom.

Jazýčková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu