Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievča je bohatšie ako britská kráľovná: Páli bankovky ako nič!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: daily mail, twitter)

LONDÝN - India Rose Jamesová (21) by sa mohla považovať za jedno z najšťastnejších mladých dievčat v Británii. Spolu so svojou sestrou Fawn zdedila po svojom starom otcovi pornobarónovi majetok v hodnote vyše 300 miliónov libier a je bohatšia ako britská kráľovná. Zjavne sa však nevie zmestiť veľmi do kože, čo ukazuje aj svojím extravagantným životným štýlom.

Dedko Paul Raymond zomrel v roku 2008 a sestrám vo svojej poslednej vôli odkázal 80 % svojho majetku, ktorý činil 329 miliónov libier (cca 385 miliónov eur). Nečudo, že mladá boháčka, má z čoho rozhadzovať a pravidelne je vídať na rôznych výstredných akciách. Pokojne sa fotí s Playboy zajačikmi a na Twitteri sa pýši svojím potetovaným priateľom, s ktorým si užívajú v Dubaji, Los Angeles, Paríži či Ríme.

Nedávno sa na sociálnej sieti objavila aj snímka, na ktorej páli 10-librovú bankovku, alebo sa chváli komentármi, že za sladkosti vyhodila 180 libier. Keďže je však rovnako zazobaná ako jej sestra, zvykne súťažiť aj v tom, ako zapôsobiť na svojho otecka pri príležitosti jeho 60-tych narodenín. "Takže mám 7 dní dať otcovi lepší darček, ako moja sestra. Od nej dostal Bentley," napísala na Twitteri minulý mesiac.

Rodina vlastní 60 akrov prvotriednych nehnuteľností a otec John je generálnym riaditeľom spoločnosti Soho Estates. V rebríčku najbohatších Britov predbehli o tri priečky aj samotnú britskú kráľovnú Alžbetu. Dievčatá získali takú obrovskú sumu z dedičstva vďaka tomu, že ich strýko Howard (53) sa musel uspokojiť iba s 20 % podielom, keďže už ako dvadsiatnik začal brať kokaín. Ich matka Debbie Raymondová zomrela v roku 1992. Informoval portál dailymail.co.uk.

Dievča je bohatšie ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: daily mail, twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu