Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhadné a strašidelné FOTO: Google mal zachytiť vraždu!

(Zdroj: google)

ALMERE - Pri snímkach z Google sme si zvykli už na všelijaké eroticky podfarbené situácie aj nevysvetliteľné záhady, ale "vražda v priamom prenose" je predsa len trochu silná káva. Na jednom zo záberov sa však zdá, ako keby ktosi ťahal mŕtve telo.

Takúto scénu zachytil vrtuľník Google Earth v holandskom mestečku Almere neďaleko Amsterdamu. Na internete sa objavila iba s jednoduchým a nič nevysvetľujúcim popisom "vražda pri mojom dome na Google Maps", ale aj to stačilo, aby sa užívatelia okamžite vrhli na rôzne špekulácie.

Väčšina komentujúcich však teóriu o zločine nezdieľa. Je podľa nich poriadne pritiahnutá za vlasy, keďže sa nielen že odohráva za bieleho dňa, ale majú naň výhľad okoloidúci chodci či cyklisti. "Hnedý fľak, ktorý vyzerá ako telo, by mohla pokojne byť druhá osoba v stoji," znie skeptický príspevok a jeho autor dodáva: "Je možné, že sú to iba dvaja ľudia na rybách alebo také niečo."

Treba však dodať, že istotu nemá zatiaľ nikto a preto je táto tajomná fotografia pre internetových zvedavcov stále veľmi príťažlivá. Ktohovie, možno sa naozaj dívame na miesto vraždy. Informoval portál huffingtonpost.com.

Záhadné a strašidelné FOTO:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: google)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu