Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Všetko pre milovníkov šperkov a hodiniek

Všetko pre milovníkov šperkov a hodiniek Zobraziť galériu (15)
Všetko pre milovníkov šperkov a hodiniek (Zdroj: Klenoty Aurum)

Milovníci šperkov a hodiniek si teraz vskutku prídu na svoje! Sieť predajní Klenoty Aurum znovu otvára svoju predajňu v Avione v Bratislave. Predajňa Vás privíta v úplne novom dizajne a svoje obľúbené značky si vychutnáte v príjemnom prostredí.

 

Okrem krásnych zlatých či strieborných šperkov značky Dilema nájdete v predajni Klenoty Aurum v Avione množstvo hodiniek a šperkov svetoznámych módnych značiek ako Adidas/ Hugo Boss/ Diesel/ DKNY/ Emporio Armani/ Fossil/ Gucci/ Lacoste/ Michael Kors/ Tommy Hilfiger/ Tissot/ Marc by Marc Jacobs či nové značky  Burberry a Skagen.

Ak sa chcete zahrnúť skutočným luxusom a kvalitou, tak neváhajte a siahnite po hodinkák značky Burberry. Ide o luxusnú medzinárodne uznávanú značku, ktorá je charakteristická predovšetkým svojou kvalitou a typickou Burberry kockou a svojich milovníkov si našla po celom svete. Staňte sa i Vy jedným z nich a zadovážte si kúsok luxusu v podobe týchto skvostných hodiniek.

Ak túžite po úplnej novinke, tak Vás isto osloví nová dánska značka hodiniek Skagen. Hodinky sú charakteristické predovšetkým svojim „ultra slim“ vzhľadom a nadčasovým dizajnom, ktorý očarí ako ženské, tak mužské pokolenie. Rovnako intenzívne na Vás zapôsobí i vysoká kvalita použitých materiálov ako hyperalergénne materiály, tvrdené minerálne sklíčka, originálne kožené remienky, Swarovski elementy či iónová povrchová úprava, ktorá zaručuje dlhodobú farebnú stálosť použitých materiálov. Hodinky značky Skagen si skutočne v momente zamilujete.

V novootvorenej predajni Klenoty Aurum v Avione v Bratislave teraz navyše nájdete i širokú ponuku briliantových šperkov. Nové kolekcie Vám ponúkajú  brilianty vsadené nielen v zlate, ale aj v striebre, ktoré sú cenovo dostupnejšie.

Ak je pre Vás predajňa Klenoty Aurum v Avione v Bratislave príliš ďaleko, vyberte si niektoré z ďalších  štrnástich predajných miest Klenoty Aurum a vyberte si svoj vysnívaný šperk či hodinky.

Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu