Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Župan Frešo nosí na ruke exkluzívne hodinky: Rovnaké ako Obama!

Pavol Frešo a Barack Obama majú rovnaké hodinky. Zobraziť galériu (3)
Pavol Frešo a Barack Obama majú rovnaké hodinky. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Prejde Bratislava na Washingtonský čas? Podľa ľavého zápästia župana Pavla Freša by sa mohlo zdať, že áno. Bratislavský župan totiž začal nosiť rovnaké hodiny ako aktuálny nájomník v Bielom dome Barack Obama.

Bratislavský kraj sa v niečom predsa len dokázal dotiahnuť na Spojené štáty. Zatiaľ sú to iba hodinky jeho šéfa, ale ktovie...Bratislavský župan Pavol Frešo totiž nedávno oslávil 44. narodeniny. Jeho podriadení na župe mu pripravili zaujímavé prekvapenie. Dostal od nich do daru náramkové hodinky Jorg Gray JG-6500. Americké hodinky majú jednu zvláštnosť - pravidelne ich nosí americký prezident Barack Obama. Firma neváhala a hodinky JG-6500 už dlhšie predáva ako "prezidentské hodinky". Ich cena pritom nie je nejako závratná. Dajú sa kúpiť zhruba za 300 eur, čo je na zvyklosti politikov bagateľ.

Pavol Frešo s novými hodinkami
Zobraziť galériu (3)
Pavol Frešo s novými hodinkami  (Zdroj: BSK, Biely dom)

Medzi Frešovými a Obamovými hodinkami je však predsa len malý rozdiel. Americký prezident tie svoje dostal od svojej ochranky. Na ciferníku sa preto nachádza logo tajnej služby Secret Service. Tieto hodinky sa sériovo nevyrábajú, logo Secret Service sa nesmie komerčne používať. Bežne dosupné "prezidentské" hodinky majú na ciferníku logo výrobcu.

Pavol Frešo nosí rovnaké
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BSK, Biely dom)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu