Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

VIDEO Kyjev šokovali krásne snowboardistky: Na ulici úplne nahé!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

KYJEV - Počas víkendu zasiahol Ukrajinu mohutný cyklón, ktorý spôsobil, že v krajine za dva dni po viac ako 100 rokov spadol mesačný objem zrážok. Zdá sa však, že unikátne počasie, ktoré spôsobilo kalamitu, niektorým obyvateľom nanajvýš vyhovovalo. Hlavné mesto o tom presvedčili dve mladé dievčatá, ktoré sa snowboardovali úplne nahé.

Výčiny počasia najviac postihli Kyjev a jeho okolie, kde v nedeľu bolo viac ako 600 lokalít bez dodávok elektrickej energie. Silné sneženie počas víkendu úplne paralyzovalo pozemnú dopravu, kde premávalo len metro. V súvislosti s počasím vyhlásili výnimočný stav.

Vzhľadom na problémy v doprave úrady nepracovali a radnica vyzvala na rovnaký krok aj firmy. Do odpratávania snehu nasadili ťažkú techniku a viac ako 22 000 ľudí: zamestnancov komunálnych služieb, vojakov, záchranárov a policajtov. K dispozícii bolo vyše 300 mobilných záchranných staníc.

VIDEO Kyjev šokovali krásne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEO Kyjev šokovali krásne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

A hoci situácia vyzerala naozaj vážne, v pondelok sa na sociálnej sieti začali objavovať fotografie dvoch nahých Ukrajiniek, ktoré nemali problém odhaliť svoje telá v treskúcej zime a trochu potrápiť svoje snowboardy. Miestne médiá neskôr zistili, že ide o Jekaterinu a Innu, ktoré svoj počin považujú za klasickú zábavu patriacu k tomuto ročnému obdobiu.

Vyštudovaná právnička a podnikateľka, ktoré dorazili na vrchol malebnej uličky, kde sa nachádza turisticky vyhľadávaný chrám sv. Andreja, so svojimi manželmi, sa priznali, že neišlo o žiadnu šou pre divákov, ale o "harmonické spojenie so svetom a užívanie si života".

Nahota je podľa nich úplne prirodzená vec, ktorú cez víkendy pestujú na zimnej pláži spolu s ostatne zmýšľajúcimi ľuďmi. Okrem toho uviedli, že ich nahé fotografie videli aj ich matky, a proti tomuto koníčku nemajú žiadne námietky. Informoval portál newsfiber.com.

Video je určené iba dospelým. 18+

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu