Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Posteľný bandita: Chlapčeka (2) v noci tajne natočili rodičia, toto vystrájal!

Chlapček otvára dvere nožničkami
Chlapček otvára dvere nožničkami (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Spánok, to nie je nič pre mňa, povedal si dvojročný chlapček a vybral sa v noci na prieskum. Lenže mal tú smolu, že ho špehovali rodičia, ktorí na chodbe nainštalovali kameru. Tá zachytila, ako sa vybral do sestrinej izby a odniesol si odtiaľ vankúš. Trest mu však zrejme nehrozí.

Joann Moserová má doma riadneho nezbedníka. Z jej synčeka sa totiž vykľul posteľný bandita. Odhalila ho tajná kamera, ktorá nakrútila, ako sa minulý týždeň v noci potajme vkradol do izby svojej osemročnej sestry.

Spočiatku sa zdalo, že sa mu to nepodarí, lebo dvere boli zamknuté. To však nebol pre malého huncúta žiadny problém. Zobral manikúrové nožničky a prekážku poľahky zdolal.

Posteľný bandita: Chlapčeka (2)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Potom už vkĺzol do izby a zobral sestre plyšový vankúš. Nakoniec sa akoby nič vrátil do svojej postele a spokojne sa na ukoristenej poduške mohol ponoriť do spánku.

Posteľný bandita: Chlapčeka (2)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Keď si Joann na druhý deň ráno pozrela spolu s manželom video, zostali šokovaní. Nevedeli, či sa majú smiať, alebo naopak báť, že z ich syna vyrastie zlodej. Napokon však celú príhodu zobrali s úsmevom a podelili sa o ňu so svetom.

Posteľný bandita

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu