Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pasažier natočil z okna lietadla UFO: Jasne žiarilo, potom zmizlo!

Čo to len mohlo byť?
Čo to len mohlo byť? (Zdroj: YouTube)

DENVER - Pasažier, ktorý minulý týždeň letel z Washingtonu do Denveru, tvrdí, že počas letu natočil UFO. Keď sa pozeral z okienka, totiž zbadal, ako sa na oblohe pohybuje žiariaca guľa. Jej pôvod sa doteraz nepodarilo objasniť.

Lietadlo spoločnosti Frontier Airlines sa v inkriminovanom čase nachádzalo vo výške zhruba 7,5 kilometra. Dotyčný pasažier skúmal farebný motív na krídle, keď zrazu zbadal, ako sa po oblohe pohybuje neznámy biely objekt.

"Z ničoho nič sa mi dostal do záberu, tak som ho kamerou začal sledovať. Raz sa hýbal smerom nahor, raz zas dolu. Neustále menil smer. Snažil som sa ho priblížiť, ale prechádzali sme akurát vtedy turbulenciou, tak sa mi to príliš nedarilo," povedal cestujúci.

Odkiaľ sa tam guľa vzala, zatiaľ nevedno. O iné lietadlo ísť nemôže, pretože sa nachádzala príliš blízko, píše portál Novinky.cz. Navyše tomu nezodpovedá jeho svetelná signalizácia. Podľa tvaru by to skôr mohla byť meteorologickú sonda, ale v tejto súvislosti sa potom vynára otázka, ako mohla tak rýchlo zmiznúť.

UFO nad Virgíniou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu