Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Má len šesť a už zarába milióny: Dievčatko je zlatou baňou na peniaze!

Taká malá a taká bohatá Zobraziť galériu (4)
Taká malá a taká bohatá (Zdroj: fanpop.com)

PROVIDENCE - Má len šesť rokov a už zarába milióny. Namiesto toho, aby sa Isabella Barrettová hrala s bábikami, sa totiž venuje podnikaniu. Navrhuje šperky a mejkap pre svoje rovesníčky a vďaka tomu už v útlom veku disponuje majetkom, ktorý si väčšina ľudí nezarobí za celý život.

Kariéra Isabelly začala v detských súťažiach krásy Toddlers and Tiaras. V nich vyhrávala, čo sa dalo a zakaždým, keď sa tak stalo, si dala na náramok pripevniť malú doštičku so získaným titulom. S ním sa potom chválila okoliu.

So všetkými svojimi titulmi
Zobraziť galériu (4)
So všetkými svojimi titulmi  (Zdroj: fanpop.com)

Neskôr sa dievčatko spolu s matkou Susanne rozhodlo svoj úspech speňažiť. Navrhlo kolekciu Glitzy Girl, ktorá je hotovou zlatou baňou. Len minulý rok obohatila rodinný rozpočet Barrettovcov o milión dolárov (770 000 eur), napísal portál abcnews.com. Malé parádnice si môžu vybrať z ponuky náramkov, očných tieňov, leskov na pery i oblečenia.

Má len šesť a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thheglitzygirl.com)

Hoci o financie a chod firmy sa stará Susanne, kreatívnu stránku veci už má na starosti Bella. "Všetko, čo predávame, navrhla ona. Namiesto toho, aby sa hrala tak, ako ostatné deti, sedí pri stole a kreslí," povedala mama, ktorá pre dcéru zriadila zverenecký fond. To znamená, že k peniazom, ktoré zarába, sa dostane až po dovŕšení osemnástich rokov.

Susanne mnohí ľudia kritizujú za to, že slávu Isabelly využíva vo svoj vlastný prospech. Okrem toho Isabella tým, že všetok svoj voľný čas venuje navrhovaniu kolekcie, prichádza o detstvo. Nedá sa však povedať, že by to jej matku nejak extra mrzelo. "Je čas naskočiť do rozbehnutého vlaku plného peňazí. Bolo by hlúpe zmeškať ho," povedala.

Aká matka, taká Katka
Zobraziť galériu (4)
Aká matka, taká Katka  (Zdroj: ABC News)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu