Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Melbourne pod paľbou naháčov: Na bicykli len holé rite a prsia!

Nahota v Melbourne Zobraziť galériu (5)
Nahota v Melbourne (Zdroj: asbareasyoudare.com)

MELBOURNE - Cyklisti z Melbourne zhodili šaty a po jednom z najväčších austrálskych miest sa promenádovali nahí. Ak si niekto myslí, že tým opäť raz proti niečomu protestovali, nemýli sa. Ako sami povedali, protestovali prot - všetkému.

Uplynulý víkend obyvatelia Melbourne zaznamenali zvýšenú koncentráciu naháčov, informuje portál Huffington Post. Dialo sa tak v rámci akcie World Naked Bike Ride, čiže Svetového dňa nahého jazdenia na bicykli. Cieľom jeho účastníkov je upozorniť na hrozby, ktorým svet v súčasnosti čelí.

Melbourne pod paľbou naháčov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: asbareasyoudare.com)

"Nahotu považujeme za najlepší spôsob, ako brániť našu dôstojnosť a zároveň poukázať na nebezpečenstvo, ktorému cyklisti a chodci čelia každý deň na cestách. Protestujeme aj proti vojne, konzumu a znečisťovaniu životného prostredia. V neposlednom rade propagujeme pozitívnu energiu," stojí vo vyhlásení organizátorov.

Melbourne pod paľbou naháčov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: asbareasyoudare.com)

Trasa, ktorou sa cyklisti presúvali, merala štyri kilometre. Zatiaľ čo oblečenie povinné nebolo, ochranné prilby a topánky áno. Bezpečnosť sa jednoducho musí dodržiavať za každých podmienok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu