Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čo to je? V Taliansku nafotili podivné žlté UFO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: centroufologicomediterraneo.i)

RÍM - Je to balón, vzducholoď alebo mimozemšťania? Túto otázku si určite začnú klásť viacerí po tom, ako si pozrú nasledujúce fotografie z Talianska. Práve tam sa totiž zjavilo záhadné UFO, ktorého pôvod zatiaľ ešte nikto nerozlúštil.

K pozorovaniu objektu prišlo nad obcou Castel Voturno, ktorá sa nachádza približne 35 km severozápadne od Neapola. Autor snímok tvrdí, že v čase, keď stláčal spúšť, si v hľadáčiku nevšimol nič podozrivé, ani žiadne UFO. Sám sa označil za milovníka fotenia, ktorému sa venuje kdekoľvek, kam ide a nemá žiadnu prax v retuši či počítačovej úprave.

Talianske stránky MateoWeb uviedli, že "neidentifikovaný lietajúci objekt žltkastej farby, ktorý sa vynoril z oblakov, sa týčil priamo nad budovou. Analytik Carmine Silvestri venoval veľa času tejto fotografii, pri čom mu pomáhal Biagio Fusco, a to všetko pod dohľadom prezidenta Angela Carannanteho".

Ide o odborníkov z organizácie CUFOM (Stredomorské UFO centrum), podľa ktorých sú svetlá a tiene, s horným povrchom svetlejším a spodným tmavším, plne v súlade s prostredím zachyteným na fotografiách. Navyše prešli viacerými programami na overenie ich pravosti.

Podobná analýza sa nachádza aj priamo na stránke centra a všetko vraj poukazuje na to, že nejde o podvod, ale fotograf skutočne na zábere zachytil niečo zvláštne. Otázne však stále zostáva, o aký objekt presne ide. Či ako je možné, že muž si pri robení snímok vôbec nevšimol UFO, hoci mal objektív namierený priamo naň. Okrem toho viacerých mätie aj podivná žltá farba, ktorá vôbec nekorešponduje s našimi predstavami o lietajúcich tanieroch.

Čo to je? V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: centroufologicomediterraneo.i)

Čo to je? V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: centroufologicomediterraneo.i)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu