Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je VIDEO: Chlapec (9) rapuje o sexe, ku**ách a búcha ženy po zadku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

MASSACHUSETTS - Muž z amerického Massachusetts čelí obvineniam zo zneužívania a zanedbávania dieťaťa, pretože svojmu 9-ročnému synovi dovolil vystupovať v sexuálne podfarbenom videu, kde rapuje o značkovom oblečení, peniazoch a prostitútkach. Podľa polície zašiel jednoducho priďaleko.

Luis Rivera sa bráni tým, že jeho syn Luie neurobil nič zlé, len trochu udieral ženy po zadku, jazdil vo Ferrari, vyhadzoval balíky peňazí do vzduchu a tancoval s dievčatami dvakrát tak starými ako on sám. Okrem toho rapoval o zbraniach, šľapkách a sám seba volal "kokaínový kovboj" počas toho, ako bozkával plné hrste peňazí.

To je VIDEO: Chlapec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Otec prirovnal chlapcovo cápanie žien po zadku k tomu, keď sa hráči bejzbalu potľapkávajú v priebehu hry na znak pochvaly. Polícia v Brocktone, štát Massachusetts, kde chlapec žije, si však myslí niečo iné, rovnako ako aj štátni úradníci. "Je to trochu priveľa na 9-ročné dieťa," uviedol poručík David Dickinson pre noviny Enterprise.

Chlapcov otec tvrdí, že jeho syn s umeleckým menom "Lil Poopy" vo svojich skladbách nikdy nehrešil, ale počas predstavenia s French Montanom spieva o kokaíne, marihuane, extáze, strieľaní a sexe s "ku**ami".

Jeho otec však trvá na tom, že Lil Poopy je dobrý chlapec, ktorý tvrdo študuje. "Chodí do školy každý deň," povedal pre Boston Herald. "Vie, že žiadna škola, žiadne rapovanie. Jeho učitelia ho milujú, je to naozaj šikovný chalan. Okrem toho ešte hrá basketbal a bejzbal a je jedným z najlepších v jeho tíme." Či tým však presvedčí príslušné orgány, je otázne, uviedol portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu