Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok v rannej šou: Nahému mužovi (25) ohmatávali semenníky!

Joe podstupuje vyšetrenie
Joe podstupuje vyšetrenie (Zdroj: reprofoto the sun)

LONDÝN - Ešte ste poriadne ani oči neotvorili a už sa na vás z televízie valí mužské prirodzenie. Tak nejak si v pondelok mohli pripadať diváci anglickej stanice ITV, ktorá im hneď zrána naservírovala nie práve najpríjemnejší pohľad. Keďže sa ale všetko dialo v záujme zdravia, nikto nenamietal.

ITV je známa tým, že ľudí povzbudzuje k tomu, aby dbali na prevenciu proti rakovine. Tak tomu bolo aj včera, keď si moderátori rannej šou This Morning pozvali do štúdia odborníka Chrisa Steela. Ten sa podujal, že dobrovoľníkovi v živom vysielaní vyšetrí semenníky.

Steel počas prehliadky dvadsaťpäťročnému mladíkovi menom Joe prehmatal jeho mužstvo, pričom nezabudol zdôrazniť, že vyšetrenie je najefektívnejšie po sprchovaní alebo horúcom kúpeli, pretože semenníky sú potom teplé a visia dolu. Nezabudol priblížiť presný návod, ako to vlastne treba robiť.

"Prsty musíte dať za miešok, palec položíte dopredu na semenník a urobíte krúživý pohyb vpredu cez semenník a po jeho bokoch. Semenníky by mali byť hladké. Celé to trvá len desať sekúnd," vysvetlil Chris. Ak si muž počas vyšetrenia nahmatá opuch alebo hrčku, mal by urýchlene zájsť k lekárovi.

V ITV už podobným spôsobom prebehlo aj vyšetrenie prsníkov a nedávno dokonca jednej žene v priamom prenose odobrali ster z krčka maternice, aby sa preukázalo, či nemá rakovinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu