Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Google Street View zachytilo UFO: Na zábere našli tajomný objekt!

(Zdroj: google)

MISSOURI - Ružový predmet na oblohe je už druhé pozorovanie UFO počas pár mesiacov, ktoré zachytili kamery Google Street View. Podľa odborníkov však nejde o žiadnu mimozemskú loď, hoci stále zapadá do definície o lietajúcom neidentifikovanom objekte.

Pozornosť ženy, ktorá pátrala pomocou aplikácie po istej ceste v St. Peters v Missouri, upútal pohľad na nebo a to, čo na ňom našla. Keďže jej záhada nedala spávať, obrátila sa na spravodajskú stanicu KPLR a tá ukázala fotografiu odborníkovi Johonovi Lakeovi z McDonnel Center St. Louis Planetary. Ten určil, že je to nežiadúci svetelný odraz na objektíve, ale kým niekto spoľahlivo neudá jeho pôvod, ide o UFO.

Nie je to prvýkrát, čo sa na Google Street View objavil podobný objekt. V septembri minulého roka vyvolal pozdvihnutie medzi ufo nadšencami v texaskom Jacksonville.

Bez ohľadu na to, či v St. Peters išlo iba o odraz svetla alebo nie, hovorí sa už o druhom hlásenom UFO v tejto oblasti za posledné dva mesiace. Podľa správy z 12. decembra anonym uviedol, že videl neidentifikované objekty, ako sa ticho vznášajú asi 10 minút. Jeden popísal ako biely ovál približne 5-krát väčší než lietadlo. Druhý bol taktiež biely, ale cigaretového tvaru a asi polovičnej veľkosti oproti predošlému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu