Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Útok z hlbín: Zúrivá ryba sa mužovi zahryzla do ruky!

Tarpon sa rybárovi zahryzol do ruky
Tarpon sa rybárovi zahryzol do ruky (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Rybárčenie nie je vždy tichá a pokojná zábavka, ako si to o ňom myslí väčšina ľudí. Niekedy pri ňom ide dokonca o život, alebo minimálne o zdravie. Istý Američan môže byť rád, že po tom, ako rozhneval obrovského tarpona, neskončil bez jednej končatiny.

Ryan Reynolds na nedávnu rybačku len tak skoro určite nezabudne. Vo floridských vodách ulovil riadny kus, aj keď o tom, kto koho vlastne ulovil, by sa dalo polemizovať.

Na videu, ktoré natočila mužova priateľka, vidno, ako Ryan čaká s vystretou rukou a návnadou v nej pri vode. Ryba síce po chvíli zareaguje, ale nie tak, ako by si predstavoval. Zahryzla sa mu totiž do ruky a nechcela sa ho pustiť. Striasť sa jej Američanovi trvalo takmer dve minúty. Po dlhom boji ju nakoniec jeho kamaráti hodili späť do vody. Reynolds utrpel len zopár škrabancov, uvádza spravodajský portál msn.com.

Tarpon žije v tropických a subtropických oblastiach a je známy tým, že je veľký bojovník. Jeho ulovenie sa preto medzi rybármi považuje za veľký úspech.

Ryba mužovi skoro odhryzla ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu