Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najlepší džob sveta: Polroka sa bavíte a ešte vám dajú 25-tisíc eur!

Tommy Lynch si svoju prácu naozaj užíval
Tommy Lynch si svoju prácu naozaj užíval (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Hľadáte prácu, pri ktorej by ste sa zabavili a ešte za to dostali kráľovsky zaplatené? V takom prípade sa skúste prihlásiť na post testera toboganov a ešte vám za šesťmesačný kontrakt vyplatia aj v prepočte takmer 25-tisíc eur.

Spoločnosť First Choice hľadá niekoho, kto precestuje zemeguľu a vyskúša všetky radovánky v jej SplashWorld strediskách. Na oplátku ponúka naozaj lukratívny stimul v podobe polročnej zmluvy na cca 25-tisíc eur.

Tommy Lynch (33) z britského Liverpoolu v tejto funkcii pôsobil štyri roky a hovoril o nej ako o "najlepšej práci na svete". Niekedy podľa neho bolo chladno a musel sa vyzliecť, ale inak išlo o skvelú zábavu. Na druhej strane však so sebou prinášala aj veľkú zodpovednosť.

Tommy "zavesil plavky na klinec" minulý mesiac, aby nastúpil do novej práce po tom, čo sa vrhol z vodnej šmýkačky minimálne 5000-krát. Precestoval 174-tisíc kilometrov a navštívil 20 stredísk v krajinách, ako je Turecko a Egypt.

Spoločnosť však nie je skúpa ani na ďalší benefit. Po dobre odvedenej práci má zamestnanec nárok na 8-dňovú dovolenku v jednom z jej all-inclusive rezortov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu