Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ponižujúce VIDEO: Policajtka omakáva ženám rozkroky aj anál!

(Zdroj: YouTube)

TEXAS - Američanky Angel Dobbsová (38) a jej neter Ashley (24) škaredo doplatili na ohorok z cigarety, ktorý vyhodili za jazdy z auta. Keď to uvidela policajná hliadka, dvojicu zastavila a donútila ju k osobnej prehliadke. Tej ich podrobila policajtka, ktorá veľmi nedbala na hygienické predpisy, nešťastným ženám skúmala ich intímne partie v tých istých rukaviciach.

Keď polícia zbadala vyhodenú cigaretu, prinútila vozidlo zastaviť a policajt David Farell prezrel auto kvôli podozreniu, že mohlo ísť o marihuanu. Prieskum však dopadol negatívne, a tak prišlo až na osobnú prehliadku.

Video, ktoré sa objavilo na YouTube, ukazuje, ako policajtka Kellie Hellesonová kontrolovala ženám prsia, anál aj prednú časť rozkroku. Na rukách mala stále tie isté rukavice, ktorými "vyšetrovala" obe príbuzné a vôbec si ich nevymenila. 

Ani pri tomto nehygienickom postupe neboli policajti o nič úspešnejší, vodičke taktiež nenamerali žiadny alkohol v dychu, a tak dvojicu po upozornení prepustili. Tá sa však cíti byť počínaním polície ponížená a podala žalobu. Jej právnik považuje incident za sexuálny útok. Momentálne prebieha vyšetrovanie, iInformoval denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu