Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena zmlátila manželku svojho milenca: Za to, že ich pristihla pri...!

Vickie Morganová sa rozohnila. Zobraziť galériu (2)
Vickie Morganová sa rozohnila. (Zdroj: smoking gun)

JUŽNÁ KAROLÍNA - Polícia v Južnej Karolíne musí riešiť kuriózny prípad násilia, ktorého sa dopustila rozzúrená žena. Tej sa nepáčilo, že ich manželka jej priateľa pristihla in flagranti a poriadne jej to zrátala. Asi ju vytočilo, že do izby vtrhla práve v tom najlepšom, keď sa dvojica oddávala análnemu sexu.

Pamela Turneyová (49) sa pre políciu vyjadrila, že do domu svojho manžela Christophera, s ktorým žijú oddelene, vstúpila v sobotu v noci okolo 22.00. Dvere boli odomknuté, ale na jej volanie nikto nereagoval, tak sa rozhodla ísť ho pohľadať. Pri chôdzi po dome zašla napokon až k jeho spálni.

Keď však vošla dnu, naskytol sa jej šokujúci pohľad. Jej manžel a Vickie Morganová (38) sa práve oddávali fajčeniu marihuany, popíjaniu alkoholu, ale najmä análnemu sexu. "Správa úradu šerifa v Spartanburg County neupresňuje, či dvojica všetky tieto aktivity vykonávala simultánne," podrypol si internetový portál Smoking Gun.

Keď si milenka všimla prítomnosť manželky, mala podľa Turneyovej vyskočiť z postele a napadnúť ju. Údajne ju trikrát zrazila k zemi, než sa jej podarilo utiecť z domu. Žena, ktorá bitku nahlásila polícii nasledujúce ráno, mala monokel a modriny na čele a tvári.

Útok Morganovej momentálne prešetruje zástupca šerifa. Bitkárka však už mala opletačky so zákonom aj v minulosti, keď ju podľa väzenských záznamov minulý rok vo februári zatkli za ublíženie na zdraví.

Vickie Morganová
Zobraziť galériu (2)
Vickie Morganová  (Zdroj: smoking gun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu