Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza v domove dôchodcov: Žena (92) mala v uchu desiatky lariev!

Nepríjemný pohľad Zobraziť galériu (2)
Nepríjemný pohľad (Zdroj: cbsnews.com)

CHICAGO - Rodina starenky z Chicaga sa súdi s domovom dôchodcov po tom, ako zistila, že ju nechali niekoľko dní žiť s larvami v uchu. Zariadenie pritom pýta 10 000 dolárov za mesiac (7700 eur), čomu úroveň poskytovania starostlivosti súdiac podľa tohto prípadu ale rozhodne nezodpovedá.

Príbuzní Catherine McCannovej (92), ktorá trpí Alzheimerovou chorobou, zažalovali Luteránsky domov pre starých za nedbanlivosť a emocionálnu ujmu. "Minul som celoživotné úspory na to, aby sa mi tam o ženu dobre starali. Dal som im už 270 000 dolárov (207 000 eur). Som zhrozený z toho, akú starostlivosť, či skôr nestarostlivosť, jej poskytovali," povedal manžel John (88).

Pracovníci domova si nedávno všimli, že Catherine sa často škriabe v pravom uchu. Zavolali k nej preto lekára, ktorý v ňom objavil 57 lariev. Zrejme jej dovnútra vletela mucha, ktorá tam nakládla vajíčka a keďže seniorka nehovorí, nemala ako ošetrovateľom o svojich potiažach povedať.

Tieto larvy mala žena podľa odhadov v uchu dva alebo tri dni
Zobraziť galériu (2)
Tieto larvy mala žena podľa odhadov v uchu dva alebo tri dni  (Zdroj: cbsnews.com)

"Videla som, ako mame vyliezajú z ucha červíky. Na ten obraz nikdy nezabudnem. Bolo to niečo príšerné," dodala dcéra Mary. Catherine už medzitým premiestnili do iného zariadenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu