Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Už od zajtra sa nakupujú vianočné darčeky aj v Inchebe

Už od zajtra sa nakupujú vianočné darčeky aj v Inchebe Zobraziť galériu (4)
Už od zajtra sa nakupujú vianočné darčeky aj v Inchebe (Zdroj: incheba)

Ak máte radi atmosféru vianočných trhov, zároveň však chcete nakúpiť darčeky pre celú rodinu, príďte na vianočné trhy do bratislavskej Incheby. Budú otvorené od zajtra 4. decembra do soboty 22. decembra. Takmer tristo predajcov ponúkne veľmi pestré tipy na darčeky – oblečenie, kozmetiku, koženú galantériu, kožušiny, hračky, knižky, vianočné dekorácie, stromčeky, potreby do domácnosti, nábytok, či drobnú elektroniku.

Dni Vianoc však prinesú aj typické lahôdky, aké si radi vychutnávame na rôznych jarmokoch a trhoch. Výhodou však je, že netreba čeliť chladu, nákupy si užijete pekne vo vnútri v teple.

Podujatie obohatí vianočný raj, najväčšie ihrisko na celom Slovensku, ktoré sa otvára počas víkendov. Pripravený je fantastický program plný zážitkov a zábavy. Počas prvého víkendu sa koná festival spoločenských hier HRAtislava. Prinesie viac ako 1000 spoločenských hier pre všetky vekové kategórie. Počas ďalších víkendov sú naplánované tanečné vystúpenia, hry so psíkmi, detské dopravné ihrisko, divadielko a dokonca aj stretnutie so Zuzkou Smatanovou.

Viac informácií o programe vianočného raja nájdete na www.incheba.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu