Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto ste videli len vo filmoch: Mladík chodí po ulici bez hlavy!

Rich predvádza svoje najnovšie kúzlo
Rich predvádza svoje najnovšie kúzlo (Zdroj: youtu)

SAN LUIS OBISPO - Blíži sa Halloween a spolu ním aj nápady, ako čo najviac vystrašiť svojich priateľov aj nepriateľov. Kalifornskému mágovi sa to rozhodne podarilo. Svojím kúzlom pomiatol hlavy všetkým okoloidúcim.

Známy americký zabávač a mág Richard Ferguson opäť raz predviedol niečo, z čoho ľuďom spadla sánka. Po uliciach svojho rodného mesta sa premával bez jednej časti tela, ktorá mu chýbala už na prvý pohľad. Zrejme chcel obyvateľov dopredu naladiť na sviatok Halloween, ktorý sa oslavuje nabudúci týždeň.

Vybral si na to ale vskutku podivný spôsob hraničiaci s čiernym humorom. Strhávanie vlastnej hlavy pred okolo prechádzajúcimi ľuďmi a promenádovanie sa bez nej pôsobilo ako scéna z nejakého hororového filmu.

Rich tajomstvo svojho kúzla samozrejme nikomu neprezradil a tak môžeme len špekulovať, v čom spočíva fígeľ. Divákom sa však toto číslo páči a napriek tomu, že pôsobí na prvý pohľad jednoducho, je veľmi efektné. Čo myslíte vy, zľakli by ste sa, keby ste stretli v noci muža bez hlavy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu