Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

NAJ opilec všetkých čias: Aj po rokoch je stále celebrita!

Gravitácia vie byť zradná Zobraziť galériu (3)
Gravitácia vie byť zradná (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že alkohol je metlou ľudstva. Stojí v pozadí mnohých ľudských tragédií a nezriedka ničí celé rodiny. Občas je však strojcom aj úsmevných príhod, na ktoré si spomenieme ešte i po rokoch. Do tejto kategórie patrí aj muž z nasledujúceho videa, na ktorého sa zabudnúť rozhodne nedá.

Na internete je plno videí zachytávajúcich opitých ľudí v najrôznejších situáciách, ktoré vyludzujú úsmev na tvári. Jedno z nich ale vyčnieva nad ostatnými, hoci je už niekoľko rokov staré. Neznámy mladík na ňom predvádza kúsky, ktoré sú ako vystrihnuté z filmovej grotesky.

Hneď po tom, ako vojde do obchodu, je jasné, že sa predtým niečím posilnil. Tacká sa pomedzi regály, až nakoniec príde ku chladničke. Odtiaľ vezme pár pív, dlho ich však v rukách udržať nedokáže a padá na zem.

NAJ opilec všetkých čias:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Niekoľko minút bojuje s váhou vlastného tela, až mu nakoniec pomohol postaviť sa na nohy ďalší zákazník. Potom sa dotacká k východu, pričom cestou zhadzuje všetko, o čo zavadí. Tu ale opäť nezvláda situáciu a končí na zadku.

NAJ opilec všetkých čias:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video sa končí v momente, keď chlapík otvára dvere a vychádza von, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu. Doteraz si ho na serveri Youtube pozrelo už takmer štyri milióny užívateľov a niet pochýb o tom, že toto číslo ešte porastie.

Najlepší opilec

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu