Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Objav ničí rakovinu!

Objav ničí rakovinu! Zobraziť galériu (2)
Objav ničí rakovinu! (Zdroj: Ovosan)

Už viac ako dvanásť rokov je na trhu špeciálny doplnok stravy Ovosan. Jeho výsledky sú také pozitívne, že vedecký tím výrobcu, českej spoločnosti AREKO, pokračuje vo vývoji liekovej formy preparátu. Ten obsahuje prírodné látky – zmes biologicky aktívnych fosfolipidov BAF, vrátane mimoriadne účinnej látky ether-fosfolipidu PNAE.

Laboratórne testy s PNAE na ľudských nádorových bunkách a na laboratórnych zvieratách s nádorovým ochorením urobila Akadémia vied. Jednoznačne preukázali výberové poškodzovanie membrán nádorových buniek a ich rozpad. Podstatné je, že účinná látka neohrozí zdravé bunky. Zatiaľ čo v zdravých bunkách je prítomný enzým, ktorý tento ether-fosfolipid štiepi a využíva ho na hojenie a regeneráciu, potom v nádorových bunkách tento enzým chýba a štiepenie neprebieha. To má za následok kumuláciu tukovej hmoty a likvidáciu nádorových buniek.

Pre radu k odborníkovi

O skúsenostiach s Ovosanom odpovedal MUDr. Bednarčík, CSc. „Od roku 1999, keď sa začalo s podporou liečby Ovosanem u osôb s rôznymi druhmi nádorového ochorenia, prejde mojou poradňou mesačne v priemere 20 – 30 nových pacientov, ktorí onkologickú liečbu podporujú Ovosanom. Veľmi dobré výsledky sú u jednotlivých pacientov doložiteľné pri nádoroch v tráviacom trakte a pri mozgových nádoroch. Najčastejšie pozorujem celkové posilnenie organizmu. Osoby užívajúce Ovosan počas onkologickej liečby lepšie znášajú liečbu, subjektívne sa cítia výrazne lepšie, rýchlejšie sa im vracia chuť k jedlu a zastavujú sa hmotnostné úbytky.“  Ovosan sa predáva v lekárňach. Nenarušuje liečebné postupy a nie sú známe negatívne vedľajšie účinky ani nepriaznivé interakcie s liekmi. Je však vhodné jeho podávanie ako podpory liečby konzultovať s lekárom, ktorý sa touto problematikou zaoberá.

S otázkami týkajúcimi sa dávkovania Ovosanu sa obracajte na Bezplatnú poradenskú telefónnu linku OVOSAN 0800 155 000, prítomná lekárka vám poradí s užívaním a prípadne zodpovie akékoľvek ďalšie otázky.

Viac informácií tu

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu