Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialené: Žena si prikladá k prsiam psa a dojčí ho!

Terri sa vďaka dojčeniu psa cíti lepšou matkou.
Terri sa vďaka dojčeniu psa cíti lepšou matkou. (Zdroj: Closer)

LONDÝN - Britka Terri Grahamová (44) bola zdrvená tým, keď nedokázala úspešne dojčiť svoje dve deti, kým boli ešte bábätká. Teraz sú Leesa (9) a Lucas (2) už väčší, ale žena aj tak našla spôsob, ako si splniť svoju materinskú túžbu. Svoje mlieko poskytuje dcérinmu psovi Spiderovi, ktorý sa kŕmi priamo z jej pŕs.

Grahamovej príbeh zverejnila britská verzia časopisu Closer a matka v ňom priznáva, že niektorí ľudia ju môžu považovať za "šialenca", ale trvá na tom, že dojčením poskytuje stravu psovi a zároveň sa cíti byť lepšou matkou."Kŕmenie Spidera z mojich pŕs znamená, že sa konečne cítim úplná...," uviedla pre magazín.

Mopslíka dostala jej dcéra v roku 2010 a pokúšali sa mu dávať špeciálnu psiu stravu kvôli podváhe, ale tú odmietol. V tom čase si ešte odsávala mlieko pre svojho malého syna, a tak dala olízať fľašku aj psovi, ktorému zjavne zachutilo. Podľa jej slov potom mopslíka dojčila približne dva roky.

Psychológ, ktorého magazín oslovil, sa vyjadril, že Grahamová by mala podstúpiť liečbu. Zjavne to však nebude jediný prípad na Britských ostrovoch, kedy človek prekročil hranice tabu so zvieraťom. V roku 2011 zomrela v Írsku žena na alergickú reakciu po sexe s nemeckým ovčiakom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu