Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zločin na WC: Súrodenci tvrdili, že si chceli spolu zasexovať!

Amanda a Robert si vymysleli naozaj bizarnú výhovorku.
Amanda a Robert si vymysleli naozaj bizarnú výhovorku. (Zdroj: polícia)

SPRINGFIELD - Súrodenci Amanda a Robert Larriveeovci sa pokúsili z dámskych záchodov istého baru v americkom Springfielde ukradnúť televíziu a vylepšiť tak svoj rodinný rozpočet. Ich zámer si však všimli zamestnanci a privolali políciu. Výhovorka, ktorú si pre mužov zákona dvojica vymyslela, znela naozaj kuriózne.

Podľa televízie WGGB súrodenci vošli do baru minulú nedeľu okolo deviatej večer, zamierili na toaletu a snažili sa odmontovať televíziu zo steny. Ich pokus sa však nezaobišiel bez vnímavých svedkov, takže manažér baru spolu s ďalším zamestnancom vydarený párik v miestnosti zamkli a privolali políciu.

Tá nechcela veriť vlastným ušiam, keď im Amanda s Robertom tvrdili, že vôbec nemali v úmysle niečo ukradnúť, ale si prišli na záchod iba zasexovať. V štáte Massachusetts je pritom incest nezákonný a hrozí zaň až 20 rokov vo väzení.

Polícia pri skúmaní miesta činu zistila, že televízia bola skutočne násilne vytrhnutá a súrodencov obvinili z krádeže. Robert si na svoje konto ešte pripísal aj útok na dôstojníka, do ktorého sa vraj pustil na policajnej stanici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu