Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Nikdy nevidené zábery: Dievča posadol zlý duch!

(Zdroj: Bloody Disgusting )

NEW YORK - Dôkazom kvalitného hororu môžu byť aj skúšobné zábery špeciálnych efektov, ktoré dokážu vydesiť na smrť. V prípade filmu Exorcista z roku 1973, v ktorom hlavná postava Regan MacNeilová levituje vo svojej izbe a zmieta sa na posteli posadnutá zlým duchom, chodí mráz po chrbte.

Webstránka Bloody Disgusting venovaná filmom zverejnila zábery doteraz nikdy nevidených špeciálnych efektov, aby tak potešila svojich fanúšikov pri príležitosti blížiaceho sa Halloweenu.

Exorcista v réžii Williama Friedkina rozpráva desivý príbeh nevinného dievča, do ktorého vstúpi diabol a jeho zúfalá matka hľadá spôsoby, ako z neho vyhnať zlo. Film bol považovaný za kontroverzný už odo dňa jeho zverejnenia, ale svojich divákov si nachádza dodnes..

Podľa Bloody Disgusting na "nových" záberoch vidno Williama Petera Blattyho, producenta a scenáristu, ako kontroluje mladú herečku Lindu Blairovú pri vznášaní sa vo vzduchu, keď sa pomaly otočí a klesá späť na posteľ. Hoci zábery postrádajú autentický zvuk, zdá sa, že dievčina si natáčanie užíva a aj pri desivej sile, ktorá ňou hádže do všetkých smerov sa sem-tam usmieva.

Tento nový záznam z pozadia vzniku filmu je však vraj iba začiatok. Webstránka sa hodlá uvoľniť ďalšie tri videá z tohto majstrovského kúsku hororového žánru v najbližších dňoch.

Zábery z Exorcistu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu