Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka (32) súložila s bratmi (15, 17): Netuší, s ktorým otehotnela!

Claire Roundillová dostala podmienku.
Claire Roundillová dostala podmienku. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Matka troch detí z britského Hullu sa rozhodla vyriešiť manželskú krízu naozaj veľmi svojsky. Začala si sexuálny románik s 15-ročným chlapcom a zároveň aj s jeho o dva roky starším bratom. Keď otehotnela, vôbec netušila, ktorý z nich je otcom.

Claire Louise Roundillová "oblbovala" 15-ročného marihuanou, atakovala ho stovkami správ so svojimi nahými fotkami a nakoniec ho odviezla na odľahlé miesto, kde s ním mala sex. V tej istej dobe tieto "finty" úspešne použila aj na jeho staršieho brata.

"Posielala mi fotky, na ktorých bola len v sexi bielizni alebo nahá. Väčšinou ich poslala tak šesť za deň. Viem, že ma zneužila. Chcem len, aby to už bolo za mnou," uviedol mladší z chlapcov.

Nanešťastie si vydatá žena nedávala veľmi pozor a otehotnela. Nevedela však, kto je otcom a nakoniec išla na interrupciu. Súd ju za jej výčiny potrestal deväťmesačnou podmienkou.

"Obžalovaná vedela, že súloží s chlapcom pod zákonom, aj tak ho opakovane zviedla vo svojom aute. Zároveň mala sex s jeho bratom. Vzťah s oboma chlapcami trval takmer rok. Napriek tomu si nezaslúži ísť rovno do väzenia," uviedla sudkyňa.

Mierny trest sa však nepáči otcovi bratov, ktorý ho považuje za úplne smiešny. "Čo urobila mojím synom, je nechutné," posťažoval sa denníku The Sun.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu