Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Desať dôvodov prečo prihlásiť deti na tanečnú

Desať dôvodov prečo prihlásiť deti na tanečnú Zobraziť galériu (7)
Desať dôvodov prečo prihlásiť deti na tanečnú

Každé dieťa je jedinečné, ale jedno majú všetky deti predsa len spoločné. S prvými krokmi prichádzajú vždy aj prvé reakcie na hudbu a malí tanečníci sa roztomilo vrtia, a spievajú „lala“. Ak hľadáte alebo premýšľate, akú aktivitu vybrať pre svoje ratolesti, ponúkame vám niekoľko alternatív.

Deti prirodzene radi tancujú a práve to je základným princípom tanečných kurzov. Okrem toho, že pohyb im tak ako aj nám dospelým dodáva veľa  pozitívnej energie, vedie naše deti k hudbe, k tancu, správnemu držaniu tela a možnosti prejaviť svoje emócie a pocity, čím sa rozvíjajú nielen pohybové schopnosti dieťaťa, ale aj jeho osobnosť. 

Bratislavské štúdio pohybu ŠancaTanca ponúka okrem tradičných kurzov pre bábätká a najmenšie detičky aj  tancovanie pre deti od štyroch rokov. K Tanečnej prípravke pribudla populárna Zumba Kids, Hip-Hop, či atraktívne Mini Cheerleaders.

„Pracujeme s prirodzenou detskou energiou a deti tak cvičia hravou a nenásilnou formou. Vhodným spôsobom navyše zamestnávajú nie len telo, ale aj myseľ. Učíme ich tak sústredenosti a kombináciou tanečných krokov si deti cvičia pamäť“ vysvetľuje lektorka detských kurzov Jana Dubovská.

Ak ešte váhate, prečo by ste mali na kurz prihlásiť aj vašu ratolesť, pripravili sme pre vás odpoveď v podobe desiatich dobrých dôvodov:

  1. Vaše deti sa na hodine dobre naladia, zabavia a poriadne vybláznia
  2. Zlepšujú si nie len fyzickú kondíciu, ale aj motoriku a koordináciu
  3. Okrem základov tanca sa deti učia pracovať aj s vlastnými emóciami
  4. V kolektíve sa deti socializujú, spoznávajú nových kamarátov a  zdokonaľujú si tak komunikačné schopnosti
  5. Lektori nechávajú deti tancovať podľa svojich pocitov čím podporujú ich kreativitu, rozvoj osobnosti a radosť z tanca
  6. Deti sa učia  vnímať rytmus a rozpoznávať hudbu
  7. Pod vedením milej skúsenej lektorky sa deti učia tiež vedeniu, rešpektu, sebadisciplíne a zodpovednosti
  8. S každým ďalším novým krokom, ktorý sa naučia, si upevňujú pozitívne sebavedomie a  sebadôveru
  9. Cvičením podporujú správne držanie tela a jeho posilnenie je  prevenciou nadváhy
  10. Pre rodičov sú hodiny navyše vhodnou cestou na vybitie nekonečných detských batérií a lepšieho spánku pre ich ratolesti

Cvičenie a tanečné kurzy pre dospelých sa už dávno stali fenoménom na celom svete. Prečo by nebavilo naše deti to, čo baví nás dospelých? Ak sa ešte stále neviete  rozhodnúť, príďte sa s vašou tanečníčkou alebo tanečníkom pozrieť do štúdia ŠancaTanca v Karlovke. Ukážkovú hodinu kurzu MINI CHEERLEADERS nepremeškajte už 16.10. (utorok) o 16:00. Priestory štúdia  si zamilujete rovnako ako vaše deti a určite sa nájde tá správna pohybová aktivita či  kurz aj pre vás dospelých.

Všetky potrebné informácie nájdete na  webovej stránke www.šancatanca.sk, radi vám odpovieme na našej infolinke 0911 723 751 a ešte radšej vás  uvidíme osobne :-)

-Reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu