Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Extrémna sebadeštrukcia: Japonci šokujú dierou v nafúknutom čele!

Ľudia alebo mimozemšťania? Zobraziť galériu (2)
Ľudia alebo mimozemšťania? (Zdroj: beyond production)

TOKIO - Japonsko dávno získalo nálepku krajiny plnej bizarností, ktorú jej už asi nikto nevezme. Najnovšie sa totiž trendom undergroundovej túžby po deformácii tela stalo vstrekovanie roztoku do čela, do ktorého stredu sa po "naplnení" vtlačí palec. Týmto spôsobom vzniká naozaj kuriózny efekt, na ktorý však mládež nedá dopustiť.

Výsledky dvojhodinového zákroku vydržia iba 16-24 hodín, po ktorých sa soľný roztok vstrebe do tela a čelo sa dostane späť do normálu. Pre istý televízny seriál sa túto procedúru rozhodli podstúpiť aj traja mladí odvážlivci John, Marin a Scorpion, ktorí opísali svoje pocity.

Tie sú pri prepichovaní kože zjavne nepríjemné. Po zavedení ihly je vidno, ako roztok pomaly zapĺňa čelo, čo John označil ako mierne mravčenie spojené s tlakom, ale zároveň aj relaxáciou, ktorá ho uspáva. Neskôr, keď sa prietok zvýši, je presvedčený, že mu kvapalina steká po hlave. Nakoniec si však na ihly všetci zvyknú.

Počas dvoch hodín sa každému z nich naleje do čela asi 400 cm3 fyziologického roztoku. Akonáhle sa dosiahne požadovaná veľkosť, odborník odstráni ihly a palcom zatlačí do stredu "opuchu". Táto procedúra sa využíva v Japonsku už od roku 2007 a môže sa vykonať aj na iných častiach tela.

Extrémna sebadeštrukcia: Japonci šokujú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: beyond production)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu