Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevesta na úteku: Zdrhla trom mužom, nakoniec si vzala družičku (33)!

Šťastný párik Zobraziť galériu (2)
Šťastný párik (Zdroj: swns.com)

SOUTHEND - Dvadsaťdeväťročná Kerry De'athová žila život ako vystrihnutý z filmu Nevesta na úteku v hlavnej úlohe s Juliou Robertsovou. Trikrát totiž utiekla spred oltára, aby si nakoniec vzala svoju družičku.

Všetko to začala pred niekoľkými rokmi, keď sa mladá Angličanka zaľúbila do Craigha Smitha (32). Na svadbu šetrili veľmi dlho, pretože sa mala konať na Floride. Budúca nevesta sa ale desať minút pred začiatkom obradu rozhodla, že sa ešte nevydá. Aspoň nie za Craiga.

Potom prišiel Dave Futter (29). Keď matku dvoch detí po dva a pol roku chodenia požiadal o ruku, nadšene súhlasila. Pár dní pred svadbou ale zmenila názor a rozišla sa s ním.

Kerry po čase našla opäť lásku, tentokrát v podobe Nicka Farmera (29). Aj jemu povedala "áno". Všetko išlo podľa plánu, snúbenci rozoslali pozvánky a rezervovali svadobnú sieň. Keď už to vyzeralo tak, že do tretice sa atraktívna brunetka predsa len vydá, nestalo sa. Šesť týždňov pred svadbou jej totiž vyznala lásku hlavná družička a svedkyňa v jednej osobe, Sarah Woodfordová (32). Tej sa nakoniec podarilo to, čo nedokázali traja muži pred ňou.

"Láske jednoducho nerozkážete. Chodila som s viacerými mužmi, ale keď sme sa mali vziať, vždy som spanikárila. Pred svadbou s Nickom si Sarah sadla vedľa mňa a povedala mi, že ma miluje. A mne došlo, koho vlastne chcem. Po štvrtýkrát už som od oltára neutiekla a teraz som konečne šťastná," povedala Kerry denníku The Sun.

Dvojica sa brala v sieni, kde sa mala Kerry vydať za Nicka
Zobraziť galériu (2)
Dvojica sa brala v sieni, kde sa mala Kerry vydať za Nicka  (Zdroj: swns.com)

"Kerry som tajne milovala dva roky. Som rada, že som nakoniec našla odvahu jej to povedať," dodala Sarah, ktorá mala na svadbe oblečený čierny oblek, ružovú košeľu a kravatu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu