Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevšedná svadba: Manžel si zmenil pohlavie a vzali sa ako lesby!

Manželské foto pred a po zmene pohlavia
Manželské foto pred a po zmene pohlavia (Zdroj: mirror.co.uk)

HALIFAX - Nestáva sa veľmi často, aby si nevesta pri obnovovaní manželského sľubu vzala miesto muža, za ktorého bola vydatá, vlastnú "ženu". Existujú však páry, tak ako Barry (43) a Anne (53) Watsonovci, ktorí dokázali prekonať úskalia zmeny pohlavia, a nažívajú spolu v zhode aj po takomto radikálnom zásahu do ich životov.

Pri prvom sobáši pred deviatimi rokmi Anne netušila, že sa v Barryho mužskom tele ukrýva uväznená žena. Najprv spolu boli šťastní, ale Anne začala mať podozrenie, že ju Barry podvádza. Vysvetlenie bolo však doslova neuveriteľné.

Manžel jej oznámil, že si chce zmeniť pohlavie. "Bola som z toho hrozne rozrušená," priznala Anne pre britský server mirror.co.uk. Ich vzájomná láska ale prekonala aj túto skutočnosť. "Anne to nakoniec akceptovala. Miluje ma aj ako ženu," hovorí Barry, ktorý si po zákroku zmenil meno na Jayne.

"Obnovenie nášho manželstva bola najlepšia cesta ukázať, ako veľmi sme spolu stále šťastní," dodáva. "Nakoniec pre mňa bola naša druhá svadba oveľa dôležitejšia, než tá prvá, pretože som vedela, že Jayne je konečne spokojná s tým, kým je," pripája sa Anne.

Britka síce pripúšťa, že ju stále mrzí strata muža, ale snaží sa vidieť najmä pozitíva. "Je samozrejme veľa iných vecí, ktoré si teraz s Jayne užívame. Bavíme sa o vlasoch, make-upe, oblečení a veľa sa spolu zasmejeme."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu