Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrátky na dedkovom iPade: Utratil 2,5 tisíc, aby porazil temné monštrum!

Will nechtiac pripravil starého otca o pekný balík Zobraziť galériu (2)
Will nechtiac pripravil starého otca o pekný balík (Zdroj: mirror.co.uk)

REDCAR - Päťdesiatpäťročný Angličan nebol vôbec nadšený, keď sa dozvedel, že ho vnuk nevedomky pripravil o dvetisíc libier (2500 eur). Na dedkovom iPade sa totiž hral počítačovú hru a aby nakŕmil príšerky, platil pravými peniazmi. Chcel vraj poraziť svojho nepriateľa.

Barrymu Slatterovi spôsobil Will Smith nechtiac nemalé potiaže. Postaršieho Angličana totiž kvôli "podozrivým" bankovým transakciám vyšetrovala polícia, pretože mala podozrenie na nekalé praktiky. Pravda však bola taká, že peniaze z jeho účtu mizli kvôli aktivite šesťročného chlapca, ktorý bojoval proti temnému monštru v hre Monster Island.

Keďže Barry mal v iPade automaticky nastavené heslo pre iTunes, mohol sa jeho vnuk kedykoľvek prihlásiť a nakupovať jedlo pre svoje postavy. Prišlo sa na to až vtedy, keď stará mama chcela v obchode zaplatiť kartou svojho muža, tá ale bola kvôli nedostatku finančných prostriedkov zamietnutá.

Apple našťastie Barrymu peniaze vráti
Zobraziť galériu (2)
Apple našťastie Barrymu peniaze vráti  (Zdroj: mirror.co.uk)

Slatter v súvislosti s nepríjemnou situáciou kontaktoval firmu Apple. Tá súhlasila, že mu vráti peniaze, ktoré Will utratil. Chlapec je teraz veľmi nespokojný, pretože rodičia mu z pochopiteľných dôvodov zakázali hrať jeho obľúbenú hru.

"Bol neskutočne naštvaný, keď sme mu povedali, nech s tým prestane. Tešil sa totiž, že to dotiahol až do úrovne 26," vysvestlila Willova matka Nicola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu