Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plavčíkov vyrazili pre VIDEO leta: Natočili paródiu na megahit Gangnam Style!

(Zdroj: YouTube)

KALIFORNIA - Zosynchronizované plávanie, zložité choreografie a neúnavné natriasanie. Skupina plavčíkov pracujúcich v mestskom bazéne v El Monte v Kalifornii si dala zjavnú námahu, aby celkom vtipne sparodovala najhitovejší videoklip tohto leta od kórejského rappera PSY s názvom Gangnam Style. Od svojho zamestnávateľa si však zaň vyslúžila padáka.

Lifeguard Style ako sa video plavčíkov volá, obsahuje už známe prvky svojho presláveného predchodcu. Akurát v ňom tentokrát vystupujú záchrancovia života odetí do červených plaviek, ktorí napodobňujú bizarné pohyby a tanečné kreácie. Nechýbajú ani zábery na slečny vo zvodných pózach či okopírovanie scénky vo výťahu.

Štrnásť účinkujúcich si však zavarilo u svojich nadriadených, ktorí ich počin označili za "nevhodný a nechutný". Mesto tvrdí, že zamestnanci neoprávnene použili jeho majetok, bazén aj uniformy pre súkromné účely, a preto sa s nimi rozlúčilo.

Vysokoškolskí študenti (okrem jedného), ktorí si takto zarábali pred nástupom do školy, sa cítia byť poškodení. Zozbierali podpisy na petíciu proti ich vyhodeniu a založili si aj podpornú skupinu na Facebooku. "Len sme cítili, že to bolo naozaj nespravodlivé a naozaj nie je dôvod na ukončenie," uviedol bývalý plavčík Alexander Huerta povedal CBS.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu