Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Danielovi (44) stál osem mesiacov v kuse: Penisom som narážal do žien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: inquisitr.com)

WILMINGTON - Štyridsaťštyriročný muž z New Jersey sa súdi s urológom, ktorý mu ešte v roku 2009 voperoval do penisu implantát. Tvrdí totiž, že po zákroku sa u neho dostavila permanentná erekcia, ktorá trvala osem mesiacov a zo života mu urobila peklo.

Vodič kamiónu Daniel Metzgar mal kedysi problémy dosiahnuť vyvrcholenie, a tak sa rozhodol podstúpiť operáciu, počas ktorej mu do pohlavného údu vložili penilný implantát (trubička alebo nafukovacie zariadenie, ktoré umožní dosiahnuť a udržať erekciu, pozn.red.).

Lenže stalo sa to, že prístroj zafungoval až príliš dobre, napísal portál metro.co.uk. Krátko po procedúre si muž všimol, že sa mu zväčšil miešok. Popri tom sa u neho čoraz častejšie začala prejavovať erekcia, až nakoniec prerástla do trvalého stavu. Daniel musel kvôli tomu nosiť voľné nohavice a dlhé tričká, aby nebol na smiech okoliu.

Keď sa situácia nezlepšovala, Metzgar vyhľadal pomoc urológa, ktorý ho operoval. Thomas Desperito mu po takmer trištvrte roku protézu nakoniec odstránil. "Strpčovalo mi to život v každom smere. Keď som šiel na diskotéku, nemohol som tancovať so ženou, pretože môj penis do nej narážal," posťažoval sa. Od Desperita teraz požaduje finančné odškodnenie za spôsobenú ujmu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu