Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kim je zúfalá: Ide sa zblázniť kvôli 100 orgazmom denne!

Orgazmy vyvolávajú v žene agóniu.
Orgazmy vyvolávajú v žene agóniu. (Zdroj: thesun.co.uk)

NEW JERSEY - Kim Ramseyová (44) z amerického Montclair v štáte New Jersey trpí chorobou, ktorá zmenila jej život na peklo. Hoci orgazmus vyvoláva v ľuďoch slasť, v prípade, že ich máte 100 denne, je to poriadne utrpenie.

Kim cíti neustále vzrušenie a aj ten najmenší pohyb u nej spôsobuje vyvrcholenie. Reakciu môže spustiť cestovanie vlakom, šoférovanie alebo dokonca domáce práce. Na rozdiel od väčšiny žien, ktoré by sa niečomu takému potešili, jej skúsenosti hovoria o vyloženej agónii.

Orgazmy ju zanechávajú vyčerpanú a v bolestiach, takže nie je schopná mať normálny vzťah. "Ostatné ženy zaujíma ako dosiahnuť orgazmus. Mňa trápi, ako ho zastaviť," zhrnula svoje problémy Kim, ktorej diagnostikovali poruchu trvalého pohlavného vzrušenia.

Lekári prikladajú vinu cyste, ktorá sa žene vytvorila na chrbtici, keď spadla zo schodov pred desiatimi rokmi. Prvé príznaky sa prejavili v roku 2008 po sexe s novým priateľom. "Mala som konštantný orgazmus štyri dni. Myslela som si, že sa zbláznim. To sa stalo aj s ďalším partnerom," hovorí zúfalá žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu