Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Šok na Facebooku: Jej manžel si zobral ďalšiu ženu!

Keď si Lisa brala Martina, netušila, že z neho bude bigamista.
Keď si Lisa brala Martina, netušila, že z neho bude bigamista. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Lisa Curranová (45) zažila naozaj veľké prekvapenie, keď na Facebooku uvidela fotku svojho manžela, ako si berie inú ženu. Po 25-ročnom zväzku si najala súkromných detektívov, ktorí zistili, že jej muž je tajný bigamista.

Keď Lisa našla na sociálnej sieti kompromitujúci záber, ihneď s ním svojho manžela konfrontovala. Martin, bývalý policajt, však všetko poprel. Vraj ide o falošnú fotku svadby, na ktorej je so svojou bývalou priateľkou. Tá ho vraj prenasleduje, trápi odkazmi a na Facebook nahráva nereálne snímky. Podozrievavá Lisa si však pre istotu najala súkromných detektívov.

Profesionáli zistili, že Martin žil dvojitým životom. S ďalšou ženou, hluchou Andreou Whitesidovou (31), býval už celých šesť rokov. Úplne tajne. Pri ilegálnom obrade sa vzali vlani v júli. "Nemala som najmenšie tušenie, že žije dvojitým životom," vyhlásila Lisa, ktorá na manžela podala trestné oznámenie. Súd mu ale udelil len 250 hodín verejnoprospešných prác. Martin potom Lise sľúbil, že aférku ukončí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu