Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Muž s extrémnym penisom vydesil letisko: V rozkroku má bombu!

Jonah nakoniec let do New Yorku stihol.
Jonah nakoniec let do New Yorku stihol. (Zdroj: iheartchaos.com)

SAN FRANCISCO - Američan Jonah Falcon (41) si so svojím rekordným penisom užíva nielen radostí, ale aj starostí. Najnovšie ho zastavila ochranka na letisku s podozrením, že má v nohaviciach nebezpečný predmet. Vysvetľovať, že tam síce má "zbraň, ale trochu iného druhu, nebolo veľmi potešujúce.

Falcon bol na ceste zo San Francisca domov do New Yorku, keď ho na letisku zastavil člen ochranky, ktorému sa niečo nepozdávalo na jeho rozkroku. Navretá hrča v nohaviciach mu okamžite pripadala podozrivá a nebezpečný predmet bol neskôr v protokole definovaný ako "potencionálna biologická hrozba".

"Jeden muž z ochranky sa ma spýtal, či mám niečo vo vreckách. Ja som odpovedal, že nie. Povedal som mu, že je to môj penis. Nebol stoporený a mal som ho vľavo," opisuje Falcon udalosť. Strážnik mu samozrejme neuveril, takže musel podstúpiť osobnú prehliadku.

"Prehmatal mi poklopec rukami," dodal s tým, že dokonca mu nohavice poprášil akýmsi práškom. "Asi to bol test na výbušniny," spomína s úsmevom Falcon, ktorého prirodzenie má v pokoji dĺžku 24 a pri stoporení 34 cm.

Ochranka bola jeho výbavou natoľko prekvapená, že sa ho dokonca spýtala, či bral niekedy v živote nejaké prípravky na podporu rastu."Odteraz budem nosiť už len elastické cyklistické kraťasy, aby to bolo hneď všetkým jasné," dodal Falcon, ktorý sa živí ako epizódny herec, venuje sa písaniu a je bisexuál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu